Økologisk kost

Jeg lægger stor vægt på at børnenes kost er både næringsrig, varieret og sund. Derfor bager jeg, sommetider med hjælp fra børnene, selv økologiske rug -og franskbrød.Vi spiser formiddagsmad (brød og frugt/grønt), frokost (rugbrød og grønt – sommetider også en lille varm ret) og eftermiddagsmad (brød og frugt/grønt). Har I ikke nået morgenmaden laver jeg også gerne havregrød :-) En gang om ugen får vi leveret frisk økologisk frugt og grønt fra Økoradissen, ligesom vores kolonial og mejeriprodukter for så vidt muligt vil være økologiske. Jeg synes det er vigtigt at inddrage børnene i madlavningen, det gavner motorikken og også selvtilliden når de små står med et færdigt og hjemmelavet produkt i hånden. Derfor vil jeg også sommetider lave hjemmelavet marmelade og grød af økologiske bær og frugter sammen med børnene.Børnene er selv med til at plukke bær og æbler. Så, passe og høste grøntsager i henholdsvis køkkenhave og drivhus, hvilket fremmer deres forståelse for madens vej fra jord til bord.
økologisk