Laura

Lidt om mig

Jeg hedder Laura, er 30 år og bor i Laurbjerg med min mand (to be :-), Torben og vores to drenge Charlie på 5 år og Viggo på 1 år. Jeg er opvokset i en kernefamilie i Langå og er nu efter et årti i Århus og et par år i Skæring netop flyttet ‘hjem’ til Laurbjerg sammen med min lille familie.

Jeg er kreativ og er oprindeligt uddannet designteknolog indenfor møbelbranchen. Jeg havde I en periode min egen webshop hvorfra jeg solgte egne designs – i dag er jeg kreativ i fritiden og udlever primært mine bolig/indretningsdrømme i hjemmet :-). Ud over møbeldesign, boligindretning og kreative sysler, interesserer jeg mig meget for mad. Jeg slapper af med at bage og kokkerere, sommetider med hjælp fra vores store dreng. Råvarerne skal selvfølgelig være i orden. Jeg er vel hvad man kan kalde en moderne hausfrau!

Jeg elsker at være ude, og kan mærke at interessen for haven stiger år for år. Jeg kan godt lide at gøre tingene fra bunden og de skal gøres ordentligt – også selvom det tager lang tid.

Jeg elsker at være mor og ser det som min fornemmeste opgave at skulle være med til at opdrage og forme vores to søde børn. I det hele taget er jeg vild med at være sammen med børn – det har jeg altid været. Som 19årg var jeg ung-i-huset hos en århusiansk familie med 4 børn og har desuden i perioder arbejdet som vikar i integrerede institutioner og på en pædagogisk ledet legeplads.

Jeg har et veludviklet omsorgsgen og er taknemmelig og stolt over, at få lov til at være med til at skabe det fundament som mine (og jeres) “rØdder” gennem hele livet skal bygge egne erfaringer og vide

n ovenpå.

dagpleje,laurbjerg,privat,økologisk,børnepasser,Laura,Langå

laura