Praktisk

Dagplejen rØdderne er godkendt af Favrskov og Randers Kommune, som flere gange årligt vil komme på såvel anmeldte som uanmeldte besøg.

Hvis du er interesseret i at høre mere om rØdderne eller at melde dit barn ind/blive skrevet på venteliste, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg har som privat børnepasser frihed til at vælge børn efter kemi og ud fra dynamikken i den eksisterende børnegruppe.

En plads hos rØdderne koster 7100 kr/mdr heraf er der en egenbetaling på ca 2075 kr/mdr.

Tilskud.

Ønsker du at benytte en privat dagplejer, kan du få tilskud til pasning fra Favrskov kommune. Kommunen betaler max 75 % af udgifterne for en plads hos ‘rØdderne’ – taksten for tilskuddet for de 0 til 2-årige i 2016 er 5.025,00 kr, læs mere her.  For at få få tilskud fra kommunen, skal I gøre følgende:

  1. Skrive jeres barn op på den kommunale venteliste via den Digitale pladsanvisning her.
  2. Når I får tilbudt en plads fra kommunen, skal I takke nej og meddele, at I har valgt at benytte et privat dagtilbud i stedet. Bemærk at Favrskov Kommune har åbent for opskrivning på venteliste for børn fra andre kommuner. I kan altså godt have barn i dagplejen rØdderne selvom I tilhører en anden kommune.
  3. Når I har meddelt kommunen, at I har besluttet at lade jeres barn passe hos rØdderne, skal I søge om tilskud fra kommunen på Borger.dk – her. (“ansøg om tilskud til privat pasning”)

Når I er godkendt til at modtage tilskuddet, vil de 5025kr hver måned blive sat ind på jeres Nem-konto. I overfører det samlede beløb på 7100kr (tilskud + egenbetaling) til rØddernes konto pr d. 1 i måneden

Tilskuddet betales månedsvis bagud og starter den dag, hvor jeres barn starter i dagplejen. Da jeg er forudbetalt betyder det, at I selv skal lægge ud for tilskuddet den første måned.

Åbningstider/ferie:

Mine arbejdstider er fleksible og udarbejdes i samarbejde med forældregruppen. Pt er mine åbningstider som følgende:

Mandag:           7.15 – 15.30

Tirsdag:             7.15 – 16.00

Onsdag:            7.30 – 15.00

Torsdag:            7.30 – 15.30     

Fredag:              7.30 – 15.00

Jeg holder lukket alle weekender og helligdage.

Jeg holder 7 ugers ferie årligt, heraf 3 ugers sommerferie (typisk indenfor skolernes ferie)

Sygdom

Jeg kan ikke modtage syge børn af hensyn til smittefare. Jeg vil sætte pris på at I retter jer efter Sundhedsstyrelsen retningslinjer i forhold til smitte af diverse børnesygdomme. Jeg mener desuden at et  sygt barn bedst af at blive passet hjemme, helst af mor eller far. Er jeres barn sygt vil jeg gerne have besked inden 8.30 af hensyn til planlægning af dagens aktiviteter.

Af hensyn til barnet selv skal det ved sygdom med feber have været feberfrit i 24 timer før det er klar til spilopper hos rØdderne igen.

I tilfælde af at jeg bliver syg kan jeg desværre ikke tilbyde anden pasning. Det vil altså sige at I selv skal sørge for alternativ pasning til jeres barn.

Jeg har ret til barnets første sygedag ved sygdom hos egne børn.

Forsikring

Hvis I ikke allerede har en  ulykkesforsikring på jeres barn, anbefaler jeg at I tegner en sådan, så I er bedst muligt dækket, hvis der skulle ske en ulykke. Dagplejen har ikke en forsikring som dækker barnet.

Indeklima

Vores hjem er 100 % røgfrit. Håndklæder, klude, hagesmække og lign vaskes i Neutral vaskepulver.

Vi har en 5 årig beagle tæve som er god og rolig som dagen er lang. Hun er opvokset i en familie med fire børn og er for nyligt flyttet ind hos os. Hun opholder sig i andre dele af huset så længe rØdderne er her, selvom hun ville elske at være med hele tiden.

Sukkerpolitik

Ved fødselsdage og højtider fejrer vi selvfølgelig de små rØdder med fødselsdagssang og flag. Vil man gerne have lidt lækkert med hjemmefra er det helt ok. Vi behøver ikke slik for at hygge os, men lækker frugt, et lille stykke kage eller en pose med tørret frugt og lignende er meget velkomment :-)

Udmeldelse

Udmeldelse kan ske skriftligt gensidigt af forældre og dagplejer, med et varsel på min. løbende måned plus 1 måned til den sidste dag i en måned. Det vil sige at opsiges der f.eks. den 15/7, så stopper pasningen den 1/9. Pladsen kan ikke opsiges ved udgangen af juni, da udbetalingerne i juli er dagplejerens feriepenge, som forældrene har pligt til at betale.
Der skal i opsigelsesperioden betales fuld pris, uanset om pladsen benyttes. Opsiges pladsen før denne benyttes betales fuld takst for 1 måneds dagpleje ifølge takstblad 2014.